2022. december 2., péntek

Reolink Go Plus rlgopl GSM IP Megfigyelő kamera 2560 x 1440 pixel - Jelenlegi ára: 139 990 Ft


Reolink Go Plus rlgopl GSM IP Megfigyelő kamera 2560 x 1440 pixel
Termék azonosító: 1085258
Reolink Go Plus Mobile 4G LTE 2K 4MP Super HD biztonsági kamera
2K 4MP Super HD felbontás
100% vezeték nélküli - akkumulátorral és napenergiával működik
Intelligens jármű- és személyérzékelés
64 GB SD kártyával
A Reolink Go Plus a Reolink Go frissítése, és továbbra is működik 3G és 4G LTE mobilhálózaton. Nagyobb 2K 4MP Super HD felbontást és intelligensebb jármű- és emberészlelést kínál.
Ennek eredményeként egy ideális videó megfigyelési megoldás rugalmasan elérhető olyan helyeken, ahol korlátozott/egy WLAN hozzáférés és nincs tápcsatlakozás. A kábelrendetlenség a múlté!
Az új beépített technológiájával a Reolink Go Plus megbízható személyek és járművek azonosítását teszi lehetővé, csökkentve a téves riasztások számát.
A Reolink Go Plus éles és tiszta élő képeket és videókat rögzít 2K 4MP Super HD felbontásban. Így többé nem kell aggódnia az elmosódott felvételek miatt. A továbbfejlesztett CMOS érzékelővel a Reolink Go Plus még gyenge fényviszonyok között is megörökíti a legapróbb részleteket is (akár 10 m-ig).
A beépített mikrofon és hangszóró segítségével intercom funkció lehetséges. Beszéljen szeretteivel, figyelmeztesse a hívatlan vendégeket, és riassza el a nem kívánt látogatókat, bárhol is legyen.
Nincs szükség gyakori elemcserére! A Reolink Go Plus gyorsan feltölthető akkumulátorral van felszerelve. A teljes feltöltés hosszú üzemidőt tesz lehetővé! Az időjárásálló Reolink Solar Panel és a Reolink Go Plus USB-kábellel történő csatlakoztatásával a fényképezőgép akkumulátorát folyamatosan napenergiával látjuk el. A szünetmentes áramellátás megszakítás nélküli védelmet is jelent!
A time-lapse funkcióval pl. Például rögzítse a naplementét, a virágok nyílását vagy az építési folyamatot másodpercek vagy percek alatt.
A Reolink Go Plus rögzíti a mozgási eseményeket, és legfeljebb 128 GB-os microSD-kártyára menti (64 GB-os micro SD-kártya mellékelve).
Az intelligens PIR mozgásérzékelő megbízhatóan működik, és szinte nem generál téves riasztást. Kaphat az alkalmazáson belüli push értesítéseket, e-mail értesítéseket és hangjelzéseket, ha mozgást észlel. Létrehozhat egyedi riasztási bejelentéseket is. Ne maradjon le fontosabb eseményekről!
E-mail: Pillanatképek küldése e-mailben a mozgási eseményekről
Alkalmazás: Push értesítések küldése mobileszközére
Sziréna: A riasztó automatikusan vagy távolról szólal meg, ha személyt vagy autót észlel. Személyre szabhatja őket a saját kívánt hangutasításaival.
Amint eléri a Reolink Go Plus-t, a kamera azonnal bekapcsol, és élőképet néz. A Reolink App/Client segítségével valós időben láthatja, hogy minden rendben van-e otthonában, irodájában, farmján stb.
Ön eldöntheti, hogy melyik zónából szeretne riasztást kapni, és melyikből nem. Csak jelöljön ki egy zónát, és nem kap riasztást arról a területről.
A fém és alumínium ház vízállóvá és robusztussá teszi a kamerát. Tökéletesen működik épületeken belül és kívül is, még nehéz időjárási körülmények között is.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Jellemzők: Kiváló minőségű éjszakai látás akár 10 méterig
Beépített micro SD kártyanyílás a micro SD kártyákhoz (beleértve a 64 GB-os micro SD kártyát is)
Jármű- és személyészlelés
2-utas audió
Intelligens riasztás, egyedi riasztási bejelentések
Időjárásálló IP65
4G mobilhálózat
Élő nézet a Reolink alkalmazáson vagy kliensen keresztül
Digitális zoom: 16X digitális zoom
Hang: Hang Kétirányú hang kiváló minőségű hangszóróval és mikrofonnal
Intelligens riasztások: PIR/Emberek/Jármű észlelés
PIR érzékelési tartomány: Állítható mozgásérzékelés 10 méterig
PIR érzékelési szög: 120° vízszintes
Hangos riasztás: Egyedi riasztási bejelentések
Felvétel: Mozgás által aktivált riasztások
Egyéb figyelmeztetések: Valós idejű figyelmeztetések e-mailek és push értesítések formájában
Napenergia: Támogatja a Reolink napelemes töltést
DC táp: Támogatja a töltést 5V/2A hálózati adapterrel
Helyi tárhely: Támogatja a Micro SD kártyát 128 GB-ig (beleértve a 64 GB-os Micro SD kártyát is)
Időjárásállóság: Időjárásálló IP65.
Műszaki adatok: Alkalmas alkalmazásokhoz: Igen ? Alkalmazás helye: Kültér ? Felhő kapcsolat (SmartHome): Hersteller-spezifisch ? Függőleges felbontás: 1440 pixel ? Gyártói szín: Fehér ? Ház anyaga: Fém, Alumínium ? Infra hatótáv (max. ): 10 m ? Jel szabvány: IP ? Kamera típus: Töltény kamera ? Látószög, függőleges: 52 ° ? Látószög, vízszintes (max. ): 95 ° ? Memóriakártya típus: Mikro SD kártya (128 GB-ig) ? Méret, mélység: 194 mm ? Súly: 450 g ? További műszaki adatok: Videófelbontás: 4, 0 megapixel 15 fps-nél
Videóformátum: H. 265
Látómező: fix gyújtótávolság
Éjszakai látás: akár 10 m-ig (LED: 6db/14mil/850nm)
Akkumulátor: 7800 mAh újratölthető
Üzemi hőmérséklet: -10 - 55°C ? Videó felügyeleti jellemzők: Felvétel memóriakártyára, 2 irányú kommunikáció, Hangszóróval, Mikrofonnal, Infravörös LED-del, személyfelismeréssel ? Védelmi típus: IP65 ? Vízszintes felbontás: 2560 pixel ? Átmérő: 75 mm ? Átviteli mód: GSM ? Érzékelő méret: 8. 5 mm (1/3") ? Érzékelő típus: CMOS
Szállítás tartalma: Reolink Go Plus kamera, Akku, Micro SD kártya 64GB, MikroUSB töltőkábel, Rövid leírás, Reset tű, Védőtok, Szerelési tartozékok, biztonsági tartó.
Rendszerfeltételek: Külön szükséges egy megfelelő adatcsomaggal rendelkező Nano SIM kártya.
A V-SIM használata nem kötelező. Mennyiség: 1 db(Egységár: 139 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
3-5 munkanap
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 139 990 Ft
Az aukció vége: 2022-12-03 02:59 .