2022. szeptember 7., szerda

iPhone XR használt, jótállási időn belül - Jelenlegi ára: 79 000 Ft

Eladó XR. A sarkokon kopások a fotók szerint, a többi okés. "Egy-gazdás" eszköz, a sajátom (volt) első percétől kezdve. Immár más modellt használok. Tehermentes, tiltásmentes. 64G verzió. Gyárilag szolgáltatófüggetlen a fizikai foglalatban és az esim-en egyaránt. Tartozékok: gyári doboz, gyári SIM-kiszedő, gyári Lightning-C adapterkábel. Ajándékba adok egy bontatlan üvegfóliát és egy használt fekete szilikontokot.
Akku 96%, még igen jól bír. Hazai jogszabályok miatt (vásárláskori értéke alapján) 2022 december elejéig érvényesíthető rá a gyári jótállás, emiatt a nevemre szóló számla másolatát is adom (Edigital). Ha első Apple eszközödnek szánod (vagy ha tapasztalatlan vagy) idő hiányában nem tudok segíteni a beüzemelésében, szóval az accountod és egyebeket magadnak kell intézned. Ez fontos, nem foglak supportálni.
Csere, alku nem érdekel. Személyes átvétel esetén bátran tesztelhető, próbálható. Masszív iPhone hosszú üzemidővel, friss rendszerrel, szerethető. Ha kéred adásvételivel is mehet, nekem nem probléma.
--Ha valami nem világos, kérlek inkább kérdezz és igyekszem válaszolni. Utánvéttel nem küldök, külföldre nem postázok. Alku és csere nem érdekel, csak a megjelölt módon tudom elküldeni. Köszönöm, hogy benéztél.

Jelenlegi ára: 79 000 Ft
Az aukció vége: 2022-09-08 01:58 .