2022. augusztus 14., vasárnap

BABA RUHACSOMAG gyerek ruha baby body 11 db egész ruha rugdalozó = KIÁRUSÍTÁS = 1FT NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft


BABARUHÁK kiárusítása - MINDEN EGY FORINTRÓL!
A ruhák jellemzően 12-18 hó alatti méretűek (ahol van méret ott fotóztam), többségük egyszer-kétszer volt viselve (a legtöbb egyszer sem). Újként vásároltak, egyetlen egy gyerkőc ruhái voltak. Kérem elsősorban olyanok licitáljanak, akiknek örömet/segítséget okoz (ne kereskedők). Több hasonló ruci, cipő, stb egy forintról a termékeim között! Érdemes megnézni a többi hirdetésem is! Sikeres licitálást kívánok!
A képek az eladó termékről készültek.   A licit a képeken látható összes ruhára EGYBEN VONATKOZIK!
Liciteket nem szeretnék törölgetni, kérem csak akkor licitáljon ha valóban szükségük van a termékekre.  
KIÁRUSÍTÁS / GARÁZSVÁSÁR!
A megrendelés/licitálás folyamata:
Minimálár nélküli egy forintos aukciók esetén, az aktuális árat a terméklapon látja, így adott esetben a termék 1 forintért (azaz ingyen is elvihető). Érdemes aukció figyelőbe tenni a terméket, hogy ne maradjon le, illetve érdemes olyan összeget beírni (AUTOMATIKUS LICIT), amit még Önnek biztosan megér (sokan az utolsó pillanatokban licitálnak, így könnyen túllicitálhatják).
Van lehetőség előre hozott zárást is kérni, ez esetben kérem üzenetben írja meg az ajánlatot.  
A nyertes licitálót kérem hogy egy héten belül vegye át a termékeket.  
Átvételi lehetőségek:
személyesen (Gyálon) veszi át a terméket díjmentesen (eladóval egyeztetett időpontban, eladó által meghatározott helyszínen).
az ország egész területén szállítást kér (foxpost csomagautomata vagy háztól-házig futár). Más szállítási móddal (posta, utánvét), nem tudom küldeni a termékeket. Akinek ez nem megfelelő, kérem ne licitáljon.
A VEVŐ licitálásával elfogadja és vállalja, hogy a megnyert terméket az aukció zárását követő legkésőbb 1 héten belül  átveszi. Amennyiben a Vevő 1 hét alatt sem jelentkezik a megnyert terméket, az eladó jogosult az aukciót újraindítani, vagy a következő licitálónak felajánlani és/vagy az adás-vételtől elállni.
Vásároljon megbízható Eladótól!
Amennyiben több terméket vásárol,  spórolhat az újabb szállítási költségeken. További termékeinket megtalálja a lenti galériában, vagy a lenti linkre kattintva:
AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2022-08-08 15:12 .