2022. június 26., vasárnap

Dióbarna valódi bőr klasszikus, vadászfazonú táska - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Dióbarna valódi bőr klasszikus, vadászfazonú táska
A termék feltűnően szép, kézzel készített egyedi darab. Prémium minőséget képvisel.
Egy klasszikus dizájnba foglalt, de részben a régi időket is idéző, vintage-stílusú darab. Gyönyörűen kidolgozott erős, vastag, amerikai selyemfényű valódi bivalybőrből készült, melynek anyagában patinázott cserzése adja eredeti, természetes szépségét. Vannak bőrök, melyeknek jól áll az idő múlása. Minél öregebb, annál értékesebb, patinásabb. Mint az öreg bor... minél idősebb, annál zamatosabb. Ez a táska ilyen...! Masszív, strapabíró, elnyűhetetlen, örök. Vadász-fazonú táska, melyet különleges anyagán túl a táskafedélen látható finom, aprólékos, "csipkeszerű" minta, a táska élein körbefűzött bőrszíj, s a letisztult, egyszerű fazon harmóniája tesz tökéletessé. Dióbarna... meleg mélybarna... feketekávé-barna... étcsokoládé-barna... kávé étcsokoládéval... wenge. Klasszikus, időtálló, "örökdivat". Az a kategória, amelyikre joggal mondjuk: "Benne van az anyag! " Azoknak ajánlom, akik szeretik a vintage-stílusú "mindent kibír" táskákat.
Keveset használt, feltűnően szép darab. Nincs látványos hibája, nem kopott, sehol nem sérült a bőr. Néhány, az általános használatból eredő apró, alig észre vehető felszíni karc látszik rajta (ezek megfelelő bőrápolóval eltüntethetőek), s mindkét oldalán egy-két helyen a bőr icipicit (aprócska pöttyszerűen) világosabb, de ez csak bizonyos fényviszonyok mellett látszik, ennél a bőrtípusnál jelentéktelennek mondanám. Összességében hibátlannak mondanám, mert a táskán leginkább csak annyi látszik, hogy nem új, használták, de vigyáztak rá, mert nagyon szerették.
Jól pakolható, hatalmas belső tere sok mindent elnyel. Két részből álló natur belseje öblös, jól bővülő, a napi rutinhoz szükséges dolgokon kívül akár iratok, jegyzetfüzet, s még néhány szendvics is kényelmesen elfér benne. A táska messenger típusú, tehát egy hosszú, szabályozható vállpánttal látták el, melynek segítségével nem csak vállon, hanem keresztben átvetve, testtáskaként is hordhatjuk.
A táskafedél egy, a táska anyagából készült "bőrgombbal" záródik.
Szélessége:      29 cm.
Magassága:     24 cm.
Mélysége:        10 cm.
Fülhossza:      165 cm (szabályozható).


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2022-06-27 02:05 .