2022. április 4., hétfő

Microsoft Project Professional 2019 termékkulcs digitális ESD 076-05795 - Jelenlegi ára: 12 790 Ft

Ez egy 100%-ban eredeti termékkulcs a Microsoft Project Professional 2019  Windows 10 alapú számítógépekhez való élethosszig tartó aktiválásához . Az új Project 2019 segítségével rendszerezheti és nyomon követheti projektjeit. Használja ki a rugalmas funkciók előnyeit, amelyek megkönnyítik az indulást, valamint a hatékony és eredményes munkát. Készítsen megbízható jelentéseket a projekt előrehaladásáról, és hatékonyan továbbítsa a projekt részleteit csapatának és a projektben részt vevőknek. A Project 2019 az összes már ismert funkcióval rendelkezik a könnyű projektkezeléshez, valamint számos fejlesztést és új funkciót.
Életre szóló garancia
Ez a termék életre szóló garanciát vállal. A termékkulcs soha nem jár le, és mindaddig érvényes, amíg a telepítés fennáll. Felajánlunk Önnek egy teljes cserét abban a valószínűtlen esetben, ha leáll.
FONTOS
A Project Professional 2019 csak a Windows 10 operációs rendszerekkel kompatibilis. Ez a termékkulcs csak egyszer aktiválja a szoftvert, és nem vihető át másik számítógépre vagy telepítésre. Az újratelepítéshez új termékkulcs-készletre lesz szükség.
Utasítás:
1. A vásárlás után és a fizetés kiegyenlítése után megkapja a termékkulcsot.
2. Nyissa meg a  https: //setup. office. com/ webhelyet  , és írja be a kapott termékkulcsot.
3. A telepítés során felmerülő problémák esetén ne habozzon  kapcsolatba lépni velünk  , és mi biztosan megoldjuk a szoftver telepítésével, a termékkulcs érvényesítésével és a termékkulcs aktiválásával kapcsolatos problémákat.
Rendszerkövetelmények:
Processzor: 1 gigahertz (GHz) vagy gyorsabb
RAM: 2 GB RAM
Lemezterület: 3 GB szabad hely merevlemezen
Grafikus kártya: DirectX 10 grafikus eszköz
Egy Microsoft-fiók


Jelenlegi ára: 12 790 Ft
Az aukció vége: 2022-04-05 03:36 .