2021. augusztus 27., péntek

Reolink Go PT 4G rlg opt GSM IP Megfigyelő kamera 1920 x 1080 pixel - Jelenlegi ára: 140 990 Ft


Reolink Go PT 4G rlg opt GSM IP Megfigyelő kamera 1920 x 1080 pixel
Termék azonosító: 963933
Reolink Go PT 4G Full HD térfigyelő kamera
Elem és szolár üzem
4G mobilhálózat
1080p full HD
64 GB-os mikro SD kártyával
A Reolink Go PT egy 100% -ban vezeték nélküli, mobil full HD biztonsági kamera. Az újratölthető akkumulátornak és a 3G / 4G hálózatnak köszönhetően a Reolink Go PT vezeték nélkül is működhet WLAN és áramellátás nélkül, így a PT kamera bárhol elhelyezhető, beltéren és kültéren egyaránt. A 355 ° pan és 140 ° dőlésszöggel széles látószöget kap. A problémamentes beállítás után élvezze a Go PT által nyújtott nyugalmat.
A Reolink Go PT a balra és jobbra pásztázás, valamint felfelé és lefelé billentés képességével a lehető legnagyobb megfigyelési területet kínálja, és minden sarkából védelmet nyújt. Használhatja ingatlanját, mint pl B. Szinte 360 ° -ban irányíthatja házát, raktárát, műveleteit stb.
A 2 megapixeles CMOS szenzor használatával a Reolink Go PT kiváló optikai teljesítményt nyújt a 720p-nél jóval tisztább és simább videókhoz. A csillagfény-érzékelővel éjszaka is tisztán és színesen láthat gyenge fényviszonyok mellett akár 10 méteres távolságtól is.
A Reolink Go PT vezeték nélküli és nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, így a PT kamera áramkimaradás ellenére is működik.
- Az akkumulátor tartósan be van szerelve, és nem cserélhető ki. -
A Reolink napelem segítségével a Reolink Go PT folyamatosan működik, anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor cseréje és az akkumulátor lemerülése miatt.
Amint a beépített PIR érzékelő érzékeli a mozgást, értesítéseket kap. Ezután valós időben követheti a felvételt, így tudja, mi történik, és időben meg tudja tenni a megfelelő intézkedéseket. A PIR ütemtervet, a mozgási zónát vagy a mozgásérzékenységet a könnyen használható Reolink alkalmazással / kliens szoftverrel is személyre szabhatja, így különösen fontos eseményeket rögzíthet.
Amikor a Reolink Go PT mozgást észlel, megkezdi a felvételt és a rögzített videókat a 64 GB-os microSD-kártyára (mellékelve) menti lejátszás céljából. Ezután a felvételek bármikor megtekinthetők.
Ha telepíti a Reolink APP alkalmazást telefonjára vagy táblagépére, a biztonsági probléma egyetlen érintéssel megoldható. Élő közvetítéssel valós időben követheti otthonát vagy vállalkozását. A beépített mikrofonnal könnyedén kommunikálhat gyermekeivel, alkalmazottaival vagy postászaival.
- Külön meg kell adni egy nano-SIM-kártyát megfelelő adatcsomaggal. -
Támogatja: Vodafone, T-Mobile és más szolgáltatók.
Elérhető az alábbi országokban és régiókban: Németország, USA, Egyesült Királyság, Olaszország ...
Vodafone nano SIM-kártyát (V-SIM) tartalmaz. A Reolink partneri viszonyban van a Vodafone-nal. A Vodafone megfelelő adattervet kínál a Reolink GO kamerák számára. További részletek a Vodafone honlapján találhatók.
- A V-SIM használata opcionális. -
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Jellemzők: Pan & amp tilt funkció Reolink Solar Panel Kétirányú hang kiváló minőségű hangszóróval és mikrofonnal Helyi videofelvétel PIR mozgásérzékelő: Állítható mozgásérzékelés Hangriasztás: Egyedi riasztási bejelentések Valós idejű riasztások e-mailek és push üzenetek formájában Napenergia: Támogatja a töltést a Reolink napelem egyenárammal : Támogatja az 5 V / 2 A USB hálózati adapterrel történő töltést Helyi tárhely: 64 GB-os Micro SD-kártyával (beépített) Felhőtárolás: Reolink Cloud (csak néhány országban érhető el) IP64 Időjárásálló.
Műszaki adatok: Alkalmas alkalmazásokhoz: Igen ? Alkalmazási terület: Kültér ? Felbontás (max. ): 1920 x 1080 pixel ? Felhő kapcsolat (SmartHome): Hersteller-spezifisch ? Infra hatótáv (max. ): 10 m ? Jel szabvány: IP ? Memóriakártya típus: Mikro SD kártya (64 GB-ig) ? Méret, magasság: 112 mm ? Súly: 485 g ? Termék típus: Megfigyelő kamera ? További műszaki adatok: Képérzékelő: Starlight CMOS képérzékelő
Videó felbontás: 1080p HD 15 kép / mp sebességgel
Videóformátum: H. 264
Látómező: fix lencsével, átlósan 105 °
Pan- és dőlésszög: Vízszintes: 355 °, Függőleges: 140 °
Nagyítás: 6x digitális zoom
PIR érzékelési tartomány: 10 m-ig
PIR érzékelési szög: 90 ° vízszintesen
Frekvenciasávok:
Európa: LTE FDD: B1 / B3 / B5 / B7 / B8 / B20 WCDMA: B1 / B5 / B8
USA: LTE FDD: B2 / B4 / B12 WCDMA: B2 / B4 / B5
Ausztrália: LTE FDD: B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B28 LTE TDD: B40 WCDMA: B1 / B2 / B5 / B8
Átviteli adatok:
LTE FDD: Max. 10 Mbps (DL), Max. 5 Mbps (UL)
LTE TDD: Max. 8, 96 Mbps (DL), Max: 3, 1 Mbps (UL)
HSPA +: Max. 42 Mbps (DL), Max. 5, 76 Mbps (UL)
UMTS: Max. 384 Kbps (DL), Max. 384 Kbps (UL)
Akkumulátor: 6500 mAh-s újratölthető akkumulátor
Üzemi hőmérséklet: -10 ° C és 55 ° C között
Időjárásállóság: IP64 időjárásálló ? Típus: Dönthető-/billenthető kamera ? Videó felügyeleti jellemzők: Felvétel memóriakártyára, 2 irányú kommunikáció, Hangszóróval, Mikrofonnal, Infravörös LED-del, Forgatás/döntés ? Védelmi típus: IP64 ? Átmérő: 98 mm ? Átviteli mód: GSM ? Érzékelő típus: CMOS
Szállítás tartalma: Reolink Go PT (akkumulátorral és 64 GB-os microSD-kártyával), Csatlakoztassa újra a napelemet, V-Sim a vodafone-ból, Antenna, Állítsa vissza a tűt, kameratartó, Gyors útmutatók, Lyuk sablon az összeszereléshez, szerelési tartozékok.
Figyelem: Az akkumulátor véglegesen van felszerelve, és nem cserélhető.
Külön meg kell adni egy nano SIM-kártyát, amely megfelelő adatcsomaggal rendelkezik.
A V-SIM használata opcionális. Mennyiség: 1 db(Egységár: 140 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
3-5 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 140 990 Ft
Az aukció vége: 2021-08-27 14:59 .