2021. június 28., hétfő

Cecotec Conga Popstar 2900 Ergoflex Ciklonos Vezeték Nélküli 3 az 1-ben Porszívó - Jelenlegi ára: 54 477 Ft


Függőleges:
Igen
Seprű porszívó:
Igen
Kéziporszívó:
Igen
Újratölthető lítium akkumulátor:
29, 6 V
Önálló működési idő:
1 h
Töltési idő:
4 h
Turbó funkció:
Igen
ECO:
Igen
Kefe:
Ki és be kapcsolható
Dőlés:
180?
Portartály kapacitás:
0, 8 L
3 az 1- ben ciklonos porszívó
akár 1 óra üzemidő, egyetlen töltéssel
Téged is idegesítenek a kábelek porszívózás közben? Mindig csak kerülgeted? Teszed ide-oda?
Ne bajlódj a régi elavult porszívóddal!
Használd, a legjobb minőséget, otthonod tisztán tartására!  Cecotec Conga Popstar 2900 Ergoflex Ciklonos Vezeték Nélküli Porszívót
Megérkezett a legjobb megoldás számodra!
Itt a Cecotec Conga Popstar 2900 Ergoflex Ciklonos Vezeték Nélküli Porszívó. Ezzel a porszívóval nem csak tisztán tartod otthonodat, hanem időt, és pénzt spórolsz meg!
Igen, jól hallottad! Ezzel a porszívóval időt takarítasz meg, mert nem vagy a kábel hosszához kötve, és nem kell pakolgatni egyik konnektorból a másik konnektorba, mert a Cecotec Conga Popstar vezeték nélküli technológiájának köszönhetően, ott porszívózol vele, ahol csak szeretnéd. Porszívózhatsz gondtalanul, például a padláson, vagy akár az autódban is, mert ez a porszívó kis helyen elfér, és gyerekjáték a használata.
Pénzt takarítasz meg vele, mert egy töltéssel, akár 60 percen keresztül tudsz porszívózni, mindemellett a töltéssel óvod a környezeted, mert sokkal kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos, kábeles porszívók.
Ezzel a porszívóval, óvod a saját, és környezeted egészségét is, mivel egyedülálló HEPA szűrőjének köszönhetően, a porvisszabocsátása szinte nulla, ezáltal a káros anyagokat is képes kiszűrni, így azok nem jutnak vissza a levegőbe.
A porszívó szűrői, egyszerűen folyó víz alatt, vagy mosógépben moshatóak, így porszívód, mindig olyan lesz, mintha most vásároltad volna.
Porszívózz a legjobb minőséggel. Használd a Cecotec Conga Popstar 2900 Ergoflex Ciklonos Vezeték Nélküli Porszívót!


Jelenlegi ára: 54 477 Ft
Az aukció vége: 2021-06-28 16:25 .