2021. február 27., szombat

Bolfo nyakörv kutyának 65 cm - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Bolfo bolha- és kullancsirtó nyakörv kutyának 65cm
Összetétel.: 10 g nyakörv 0, 94 g propoxur-t (2-Isopropoxifenil-N-metilkarbamát-ot) tartalmaz
Cél állat: Kutya,
A termék tulajdonságai
Javallat
A készítmény kutya ektoparazitái által okozott fertőzések megelőzésére és megszüntetésére alkalmas. Kizárólag külsőleg használható. A nyakörv a feltétel után 24 órával fejti ki hatását. A hatékonyság szintjét és időtartamát befolyásolja az állat szőrzetének állapota és hosszúsága, az állat aktivitása, a fertőzöttség mértéke
Ellenjavallat
Nagyfelületű bőrsérülés esetén ne alkalmazzuk. Beteg, vagy lábadozó állatokon ne alkalmazzuk. Más inszekticid szerrel egyidejüleg nem alkalmazható!
Adagolás, alkalmazás
Válasszuk ki az állat testsúlyának megfelelő nyakörvet, majd vegyük ki a védőcsomagolásból és tegyük a feltekert nyakörvet szabaddá. A nagyobb méretű nyakörv 10-40 ttkg közötti kutyáknak, míg a kisebb méretű 10 ttkg alatti kutyáknak és macskáknak ajánlott. Lazán helyezzük fel az állat nyakára, és a nyakörv végét dugjuk át a bújtatón. Jó felhelyezésnél a nyak bőre és a nyakörv között kétujjnyi hely marad. A Bolfo nyakörv az állatok külső élősködői ellen (bolha, kullancs, tetű) csak folyamatos viselés mellett hatékony. A készítmény hatékonyságának csökkenése úgy ellenőrizhető, hogy egy tárggyal megkaparjuk a nyakörvet. Ha kaparás helye fehér színű, akkor a nyakörv még tartalmaz hatóanyagot. Ellenkező esetben új nyakörvet szükséges felhelyezni. A nagyobb méretű nyakörv bolhák ellen 5, a kisebb 4 hónapig hatékony, míg a kullancsok elleni hatás 10 hétig tart. Az elhanyagolt, csapzott, zsíros szőrű állatokat ajánlatos a nyakörv feltétele előtt megfüröszteni. A nyakörv vízálló, de az állat fürdetése előtt célszerű levenni.
Kiszerelés:
1 nyakörv többrétegű fóliában és papírdobozban., két méretben:
- 35cm-es nyakörv
- 66cm-es nyakörv
Szabadon forgalmazható. Állatgyógyászati célra.


Jelenlegi ára: 3 600 Ft
Az aukció vége: 2021-02-27 17:47 .