2020. június 25., csütörtök

PHILIPS 32PFT4100 82cm FULL HD LED TV + távirányító - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Eladó PHILIPS 32PFT4100 82cm FULL HD LED TV távirányítóval. Hibátlanul működik.
Nem postázom. Személyesen átvehető, kipróbálható, tesztelhető egy jól megközelíthető, könnyen parkolható helyen, hétköznap ált. 10: 00-16: 30-ig (csütörtökön 18-ig), és külön egyeztetéssel hétvégén is.
Leírás:
Full HD Slim LED TV
A ma és a holnap TV-je: a Philips 4100-as sorozatú Full HD Slim LED TV, Digital Crystal Clear rendszerrel. Tapasztalja meg otthonában a TV élénk képeit, tiszta hangját és minden szükséges funkciót, mint például a praktikus további USB és HDMI port.
100 Hz-es PMR az éles mozgóképekért
A Perfect Motion Rate a Philips kijelzőtechnológiát a fejlett videofeldolgozással ötvözi minden egyes képkocka minőségének javítása érdekében. Legyen szó játékokról, nagy sebességű sporteseményekről vagy akciófilmekről, tökéletes élességet és a lehető legegyenletesebb mozgóképeket biztosít az Ön számára.
USB a multimédia-lejátszáshoz
Ossza meg élményeit. Csatlakoztasson USB memóriát, digitális kamerát, MP3 lejátszót vagy más multimédiás eszközt a TV-készüléken található USB portra, és élvezze a fényképeket, videókat és zenefájlokat a könnyen használható, képernyőn megjelenő tartalomböngészővel.
Az ultrakeskeny keret révén nagyobb képet élvezhet
A hagyományos TV-k kerete úgy körbefogja a képernyőt, mint egy képkeret. A mi ultrakeskeny keretünk modern és vékony, így nagyobb képet élvezhet.
A nyitott állványkialakítás könnyű, lebegő hatást kelt.
Egy modern, kifinomult vonalakkal rendelkező televízió egy olyan állványt érdemel, amely kiemeli az átlagból. Ez a szemlélet vezérelte a Philips TV formatervezőit, amikor létrehozták ezt az egyedülálló, nyitott állványt, amely gyönyörűen illeszkedik az Ön szobabelsőjéhez.
Digital Crystal Clear: pontosság, amit másokkal is meg kell osztani
A Philips által megalkotott Digital Crystal Clear rendszer bármilyen forrásból származó képet természetesen jelenít meg. Ha elmerül kedvenc szappanoperájában, a hírekben, vagy áthívja barátait egy videó megtekintésére, minden műsort optimális kontraszttal,  színekben és élességgel élvezhet.
2 HDMI bemenet Easylink funkcióval az integrált csatlakoztathatóságért
Szüntesse meg a kábelrengeteget: a kép- és hangjeleket továbbítsa egyetlen HDMI kábelen a készülékekről a TV-re. A HDMI tömörítetlen jeleket visz át, így a legjobb minőséget biztosítja a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri vevőegység vagy a házimozi-rendszer legtöbb funkcióját egyetlen távvezérlővel működtetheti.
A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.


Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2020-06-25 22:13 .