2020. január 29., szerda

Natec Genesis Nitro 550 Gaming Szék - Fekete - Jelenlegi ára: 61 864 Ft

Gyártói cikkszám:
NFG-0893
Szállítási idő:
1-2 nap
Gyártó:
Natec
Minden tapasztalt játékos tudja, hogy az elektronika mellett a kényelem az egyik legfontosabb dolog, ami szükséges igazán a számítógépes játékokhoz. A hosszantartó, izgalmas játékmenet sokszor igazi erőfeszítést igényel, és ezért minden játékosnak ügyelnie kell fittségére.
Az első lépés, hogy megfelelően meg kell támasztani a gerincet, ehhez pedig jó minőségű játékszékre van szükség.
A Genesis Nitro550 olyan játékszék, amely biztosítja a maximális kényelmet minden egyes játékosnak, még a legigényesebbeknek is.
A Nitro550 vázszerkezete kiváló minőségű, tartós fém. Az alváz anyaga garantálja a sokéves tartósságot. A szék 4-es osztályú gázlifttel van ellátva, amely képes elviselni akár 150 kilogramm terhelést is. A Nitro550 széket a magas komfort kombinációja jellemzi sok funkcióval: ülésmagasság szabályozása, kartámasz állítási lehetőség, ringató funkció. Továbbá a Nitro550-nél állítható a háttámla szöge, amit igazán méltányolnak a játékosok, akiknek néha kell egy kis pihenés. Az ülés kárpitozásán belül kiváló minőségű, puha habbal töltött, amely 4 cm vastag a háttámlánál és 7 cm az ülésnél. A Nitro550 kárpitja matt, tartós, szövet anyag elöl és magas színvonalú Eco műbőr hátul. Ezen kívül van két puha párna - az egyik a fejtámla, a másik a gerinc kényelmének fokozására. Köszönhetően ezeknek a megoldások, a Nitro550 nagyon jó választás szinte minden egyes játékosnak - igazi kiemelkedő gamer trón.
Kedves Vásárló!
Fontos információ! SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS! Több megvásárolt termék együttes szállítása előzetes egyeztetés után lehetséges egy szállítási díjjal. További infó a szállítási feltételek fül alatt.

Jelenlegi ára: 61 864 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .