2020. január 24., péntek

Karácsonyi illatgyertya / poharas mécses - Jelenlegi ára: 890 Ft


Karácsonyi illatgyertya / poharas mécses
Olyasvalamit keresel, amivel még hangulatosabbá varázsolhatod a karácsonyt? Ha nincs ötleted alkalomhoz illő ajándékra, vagy még nem tudod, mivel vedd le lábukról az érkező vendégeket, akkor ezt kár lenne kihagynod!
A különleges illatgyertyákkal olyan meghitt hangulatot teremthetsz, mely feledhetetlenné teszi az ünnepet, és mindezt anélkül hogy súlyos összegeket fizetnél különféle kiegészítőkért.
A legtöbb ember hajlamos a végső pillanatokra hagyni a fontos kiegészítők beszerzését, kapkodni és kétségbeesetten, átgondolatlanul elfogadni a szembe jövő ajánlatokat. Sajnos ez se nem célravezető, se nem költséghatékony - készülj fel időben!
Mi már felkészültek vagyunk, és elhoztuk Neked is a megoldást: egy olyan gyertyát mutatunk be Neked, amely a karácsony három legfőbb szükségletét elégíti ki egyszerre. A tekinteteket vonzó, színes mécses a gyermekek kedvence, de a felnőttek arcára szintúgy mosolyt csal. A kanóc meggyújtása után a villódzó láng az otthon melegét erősíti, miközben feledhetetlen illattal tölti meg azt.
Nálunk nagy sikert aratott, most rajtad a sor: bizonyítsd be a család és a vendégek számára, hogy ha hangulatról és jókedvről van szó, akkor rád első kézből lehet számítani!
Tulajdonságok:
- Több mintával és illattal a készlet erejéig: Almás-fahéjas, mézeskalács, téli táj, vaníliás szaloncukor illatokban
- Hosszantartó illat
- 30 órás használat
- Anyaga: üveg
- Díszdobozban
- Mérete: átmérő: 7 cm; magasság: 6, 5 cm
Eredeti ár: 1 290 Ft
Akciós ár:
890 Ft

Jelenlegi ára: 890 Ft
Az aukció vége: 2020-01-31 02:39 .