2020. január 30., csütörtök

Eredeti tigris tapasz - izom- és ízületi fájdalomcsillapítás természetes anyagokkal 100 csomag - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Hogy mindig mozgásban maradhass!
 
 
A tradicionális kínai orvoslásban használt gyógynövények illóolajos kivonatát tartalmazó tapasz kiválóan és hatásosan alkalmazható reumás-, izületi-, izom- és idegfájdalmakra, valamint lumbágó és ficamok okozta panaszok enyhítésére is.  
Ez a csodálatos tapasz arról kapta hagyományos kínai nevét, hogy a tigris erejével ajándékozza meg használóját – kizárólag a gyógynövények illóolajos kivonatának segítségével.  Nem tartalmaz semmiféle mesterséges adalékot.
 
A tapasz hatóanyagai fokozatosan és egyenletesen szívódnak fel a bőrön keresztül, és használata rendkívül egyszerű.  Mindig ott fejti ki hatását, ahol éppen szükség van rá, hisz közvetlenül a fájdalmas területre helyezheted.
 
Praktikus, egyszerűen használható, vidd magaddal bárhova és használd, amikor szükségét érzed, bárhol – bármikor! Egy tapasz egész nap, azaz tapasz 24 órán át fejti ki hatékonyságát!
A tapasz vízálló, zuhanyzáskor is fenn hagyhatod!
Jellemzői:
- A kínai orvoslás évezredek óta használja
- 24 órán át tartó fájdalomcsillapítás       
- Csak fel kell ragasztani és kész
- Nem tartalmaz egészségre káros anyagot
- Rendkívül gyors segítség a mindennapokban!
- Magaddal viheted, hiszen viselése diszkrét
 
Használat:
Mosd le langyos vízzel a beteg felületet, töröld szárazra, majd helyezd rá a megfelelő méretre vágott tapaszt és hagyd hatni 24 órán át!
A felhelyezést követően szinte azonnal érezheted a hatását! - Ilyen egyszerű!


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2020-02-20 05:54 .