2019. július 27., szombat

Magyar fitness állítható haspad, ÚJSZERŰ - Jelenlegi ára: 9 999 Ft


Rendkívül kedvező áron eladó 1 db. Metál Sport gyártmányú, alig használt, újszerű, hibátlan műszaki és esztétikai állapotban lévő fitness állítható haspad. Minőségi, magyar termék, nem kínai bazár!
Az áru érzékeny jellege miatt a személyes átvétel a legbiztonságosabb. (Személyes átvételre kizárólag az áru általam megadott tárolási helyszínén van lehetősége. ) Ha ettől eltérő helyen, futárszolgálat közreműködésével szeretné az átvételt megvalósítani, a termék és az Ön által választott szállítási mód ellenértékének előre utalását, pénztári befizetését követően természetesen lehetősége van.
A listázási díj mentes feltöltési lehetőségre való tekintettel lett az aukció indítva; lejáratát követően meghosszabbítására, újraindítására nem fog sor kerülni hasonló feltételek fennállásáig!
A termék érzékeny jellege miatt elsősorban a költségmentes személyes átvételt javaslom. Azonban nem zárkozom el az egyéb, a termék jellegének, méreteinek, súlyának figyelembe vétele mellett egyéb lehetőségektől (posta, futárszolgálatok stb. ) sem.
Nem szükséges megvárni az aukció végét, beküldött licitjét követően, kérésére az árverést késlekedés nélkül lezárom.
Kérem, tekintse meg további termékeimet is!

Jelenlegi ára: 9 999 Ft
Az aukció vége: 2019-08-17 11:28 .