2019. június 28., péntek

Vöröshegyi Apartmannház - Jelenlegi ára: 25 000 Ft


A Vöröshegyi Panzió egy családi ház tetőterén lett kialakítva, külön bejárattal.
A környék biztonságos, nyugodt, az utcában kicsi a forgalom. A két szoba kétszemélyes ágyal van felszerelve a hatalmas nappaliba a sarokülő garnitúra ágyazható két személyre. Az apartman 4 fő elhelyezésére ideális  két külön szobába illetve +2fő a nappaliban is tud aludni a kinyitható ülőgarnitúrán. Az apartman maximum 6 fő befogadására alkalmas, teljesen felszerelt konyhával. A tetőtér klímával felszerelt. Az erkély remek hely az esti beszélgetésekre. A kertben van trambulin, homokozó a gyerekek számára, illetve pingpong aztal.
Az ár tartalmazza a tiszta ágynemű illetve a törölköző használatot. Wcpapir kéztörlő mosogatószer, folyékonyszappan használatot.
Az apartmanban van hajszárító, vasaló.
Az udvarban kettő autó tud parkolni.
Minimum 3 éjszakára bérelhető. Egy hét foglalás esetén egy éjszaka az apartman ajándéka.
Az apartmant 14 órától lehet elfoglalni, és a távozás napján legkésőbb 10 óráig el kell hagyni.
Szabad időpontok miatt egyeztetés szükséges.
Szeretettel várjuk vendégeinket. : ) Egy ház két bejárat, mi hagyjuk pihenni a vendégeinket, nem járunk be hozzájuk de ha szükségük van valamire szívesen látjuk Őket és ha tudunk segítünk.
Balatonalmádi egy nagyon szuper hely kiépített kerékpárútja van, a városba a parkolás ingyenes. 15 km a veszprémi állatkert, a veszprémi vár a tűztorony a nagy csúszdás játszótér. 25 km az eplényi felvonó, 5 km a bobpálya Balatonfűzfőn. A balatonfüredei, vízicsúszda park 10 km. Balatonalmádi strandja hatalmas, játszóteres, gyerekeknek homokos partszakasz lett kiépítve melyet napvitorlával védenek a tűző naptól.
Az ár az IFÁt nem tartalmazza!
Beszélt nyelvek: német,  magyar, olasz

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2019-07-19 14:45 .