2018. július 26., csütörtök

Kockás kertészruha, egészruha hibátlan állapotban - 86, 12-18 hó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kockás, erősebb vászon anyagú kertészruha, hibátlan állapotban.
Bármilyen évszakban hordható, jól kihasználható darab: pólóval vagy anélkül nyáron, vagy hosszú ujjú felsővel és harisnyával, tavasszal és összel, vagy akár pulcsival és anorák alá télen...
Dereka két oldalt gombos, így könnyen feladható.
Övbújtatós, megkötővel.
Válla két állásba gombolható, így a hossza valamennyire szabályozható is.
Beleírt mérete 86 (12-18 hó, 1-1, 5 év).
Az aukció 1 Ft-ról indul, nincsen minimálár!
 
Minden kérdésre szívesen válaszolok, de kérlek, licitálás ELŐTT kérdezz!
 
Kérem, hogy csak az licitáljon, aki tényleg meg szeretné venni!!!
Licitet nem törlök, ezért kérlek, megfontoltan licitálj.
 
Postázni foxposttal, MPL csomag automatába, postai csomagként és vatera futárral, illetve ahol a mérete megengedi (postán maradó) ajánlott levélként tudok, más szállítási módra sajnos nincsen lehetőségem. Kérlek, ezt vedd figyelembe licitálás előtt!
 
500 Ft összérték alatt NEM postázok, csak személyes átvételt tudok biztosítani, a lakcímünkön. Kérlek, ezt ne is kérd az aukció végeztével (sem), ezért jelzem előre.
 
Személyes átvétel csak bizonyos időpontokban, IV. kerületi lakcímen lehetséges, kérlek, ezt vedd figyelembe licitálás előtt!
 
A kapcsolatfelvételre 7 nap, az adásvétel lebonyolítására (de legalábbis a vételár kiegyenlítésére) 2 hét áll rendelkezésre. Ha nem jelentkezel ez idő alatt, automatikusan lezártnak tekintem az aukciót és újra hirdethetem a terméket. Kérlek, ez esetben ne sértődj meg, ha semleges vagy negatív értékelést kapsz.
 

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-08-15 21:58 .