2017. november 29., szerda

JTK102B Gépjármű GPS nyomkövető (autó, motor, univerzális),számlával,üzletből,2 év garanciával - Jelenlegi ára: 16 990 F

Termékleírás
Kezdjük is rögtön azzal, hogy mire is lehet használni egy ilyen eszközt.  Érdemes lehet az autónkba tenni egyet, így ha el is tulajdonítják a járművet, legalább tudni fogjuk, hogy hol keressük. Ez a típus gyermekek, vagy idős emberek nyomkövetésére is alkalmas. Ezenkívül akár arra is jó lehet, hogy kedvenc háziállatunk ne tudjon elkóborolni, vagy költekezésre, netán félrelépésre hajlamos párunkról folyamatosan tudjuk, hogy milyen utakon jár. És akkor a flottamenedzsmentben rejlő nyomkövetési lehetőségekről még nem is beszéltünk. Ez a típus már egy minőségibb, pontosabb és több kiegészítővel bővíthető eszköz mint “ a kistestvére” a UTK102! Ehhez a típushoz kínálunk fix gépjármű bekötéshez töltő adaptert is!
Felszereltség:
A vevő kellemes tapintásérzetet biztosító, gumírozott hatású műanyag borítást kapott. Az antennák a felső élre kerültek, míg az integrált mikrofon az ellentétes oldalára. Az egyedi rendszercsatlakozó (töltés, firmware frissítés) a jobboldalra került, a működésjelző LED és a két nyomógomb közelébe. Az egyik gombbal kapcsolható be a készülék, a másik pedig egy SOS gomb melyet ha 3 másodpercnél tovább nyomunk, akkor az aktuális tartózkodási helyünk koordinátáit tartalmazó segélyhívó üzenet küld egy előre meghatározott számra. A hátlap alatta helyezkedik el az akku, az alatt pedig a SIM -slot és a memóriakártya slot.
Működés:
Az akkut első használat előtt érdemes 8-12 órán át tölteni, a későbbiekben pedig körülbelül 3-4 órát vesz majd igénybe egy teljes feltöltés. A lítium-ion akkumulátort egyrészt magában a készülékben, másrészt a mellékelt külső töltőben (400 mA, 4, 2 V) is tölthetjük.  Egy feltöltéssel maximum 48 órás működési idő érhető el.  A vevő kicsit nagyobb, mint egy gyufásdoboz, akkuval együtt 60 grammot nyom de a mágneses hátfallal 10 grammal nehezebb. Alapáron jár hozzá műanyag hordtok, mely megvédi a készüléket. Tárolás során -40 és +85 celsius, működés közben pedig -20 és +55 celsius fok közötti hőmérsékletet visel el a vevő, 5-95 százalékos páratartalom mellett. Ha üzemkész a készülék, elég egy hívást indítani a benne lévő SIM-kártya irányába, melynek hatására a tracker megszakítja a hívást, és egy válasz SMS -ben küldi a koordinátáit, egy térkép linket, aktuális sebességét, illetve az akku töltöttségi szintjét. Így az okos-telefonunkon a linkre kattintva megnézhetjük a térképen a pozíciót. Alaphelyzetben bármilyen telefonszámról le lehet kérdezni ezeket az adatokat, de létre lehet hozni egy megbízható felhasználókat tartalmazó listát, és innentől kezdve már csak e felhasználók jogosultak az információk begyűjtésére.  Beállítható továbbá automata megfigyelési mód is, amikor a tracker adott időközönként magától küldi ki a saját koordinátáit. Ezenkívül arra is lehetőség van, hogy aktív telefonhívást bonyolítsunk le a nyomkövetővel, melynek bekapcsolt mikrofonján keresztül ilyenkor lehetőség nyílik akár lehallgatásra is.  Az eszköz működik GEO-kerítés módban is: ennek lényege, hogy a készülék akkor riaszt, ha a megfigyelt jármű, vagy személy elhagy egy előre meghatározott területet.
Extrák:
A sebességfigyelő funkciónak köszönhetően a flottamenedzser értesítést kaphat arról, ha mondjuk az egyik teherautója 90 kilométer/óránál nagyobb sebességgel robog. Riasztást kapunk továbbá akkor is, ha az akku kezd lemerülni, valamint definiálható egy úgynevezett SMS központ is. Ez utóbbi lényege, hogy ha egy megfelelő jogkörrel rendelkező telefonszámról lekérdezést intézünk a nyomkövető felé, akkor az a válasz SMS-t nem erre a számra, hanem az SMS központ számára fogja elküldeni. Mivel a készülékben nemcsak egy egyszerű GSM modul, hanem GPRS technológia van, adott a lehetőség, hogy a megfelelő APN és IP konfigurálást követően a nyomkövető automatikusan egy megadott IP-címre, egy arra alkalmas szoftver részére továbbítsa információit. Ehhez tudunk önnek saját online szerverhasználatot is biztosítani!
Csomag tartalma:
GPS nyomkövető
2 db akkumulátor
töltő adapter
töltő kábel
vízálló tok
mágneses hátlap
használati útmutató
Technikia infromáció:
súly: kb. 60 gr
méretek: 46 x 64 x 17 mm
GPS chip 20 csatornás SIRF3
érzékenység: 159 dB
pontosság: +/- 5 m
bekapcsolási idő: 1 s (hidegindítás 35 s)
akkumulátor: 2 lítium 3, 7 V / 800 mAh (üzemidő akár 48 óra)
microSD kártya fogadására képes


Jelenlegi ára: 16 990 Ft
Az aukció vége: 2017-12-20 12:08 .